Bedrijventoernooi

Datum: vrijdag 13 september 2019

Uitgangspunt van het bedrijventoernooi is dat de deelnemers (vorig jaar 55 teams!) een gezellig en sportief avondje uit beleven. Onder het genoegen van een hapje en drankje wordt een viertal wedstrijden gespeeld. Tevens wordt er gezorgd voor muzikale omlijsting van dit evenement.

Aangezien het toernooi al om 19.00 begint, is gekozen voor een totaalpakket: jeu de boulen, eten en drinken. Tot ongeveer 21.00 uur is er een Grieks buffet voor alle deelnemers en uiteraard is de Moriaan de gehele avond geopend.

Dit pakket kost € 150,- per team, inclusief deelname en muzikaal entertainment. In dit bedrag is ook een klein deel sponsorgeld opgenomen.

Meedoen

U meldt zich aan met één of meerdere teams. Een team bestaat uit 3 personen en vormt een triplette. Het team zorgt ervoor dat het duidelijk herkenbaar is door zich te presenteren in bedrijfskleding, opvallend shirt, pet of een andere creatieve uiting.

Het inschrijfgeld bedraagt € 150,- per team van 3 personen. Hiervoor krijgt het team deelname aan het buffet, 5 consumptiebonnen p.p. en deelname aan het toernooi waarbij ook nog eens een aantal leuke prijzen te verdienen is.

Deelnemende teams moeten in het bezit zijn van 2 jeu de boules ballen per persoon en deze mogen niet van plastic zijn.

Gasten die niet meespelen, maar wel deelnemen aan het buffet betalen € 40,- p.p. (incl. 5 consumptiebonnen)

U kunt zich op de site inschrijven voor het Bedrijventoernooi. Er kan ook bekeken worden wie er al hebben ingeschreven. Uw inschrijving is pas geldig wanneer het inschrijfgeld is ontvangen. U kunt het inschrijfgeld overmaken op onderstaande rekening.

Stichting RoosenBoule, NL40 INGB 0667 7150 96, o.v.v. Bedrijventoernooi 2019

De inschrijving sluit op 6 september 2018. Bent u niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u wel als begunstiger uiting geven aan uw betrokkenheid, dan kunt u terecht bij onze penningmeester Mark de Wit. U kunt contact met hem opnemen via het contactformulier.

Inschrijven | Ingeschreven deelnemers

Sponsoren

Je hebt geen Flash geïnstalleerd, of je hebt Javascript uitgeschakeld.