routebeschrijving

Komende uit de richting Bergen op Zoom...

...rijdt u richting Breda. Op de A58 neemt u de afslag Roosendaal - Nispen. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting centrum. Bij de volgende stoplichten weer linksaf. Daarna bij de rotonde rechtsaf. Rechtdoor blijven rijden (niet de parkeergarage in op de Nieuwe Markt) totdat u linksaf de Nieuwstraat in gaat. Doorrijden tot de parkeergarage De Biggelaar en daar parkeren. Het Tongerloplein ligt bij de ingang van de parkeergarage.

Komende uit de richting Breda...

...volgt u de A58 en neemt u de afslag Roosendaal - Nispen. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting centrum. Bij de volgende stoplichten weer linksaf. Daarna bij de rotonde rechtsaf. Rechtdoor blijven rijden (niet de parkeergarage in op de Nieuwe Markt) totdat u linksaf de Nieuwstraat in gaat. Doorrijden tot de parkeergarage De Biggelaar en daar parkeren. Het Tongerloplein ligt bij de ingang van de parkeergarage.

Komende uit de richting Dordrecht/Rotterdam...

...Neemt u op de A17 de afslag Roosendaal - Breda. Op de A58 neemt u de afslag Roosendaal - Nispen. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting centrum. Bij de volgende stoplichten weer linksaf. Daarna bij de rotonde rechtsaf. Rechtdoor blijven rijden (niet de parkeergarage in op de Nieuwe Markt) totdat u linksaf de Nieuwstraat in gaat. Doorrijden tot de parkeergarage De Biggelaar en daar parkeren. Het Tongerloplein ligt bij de ingang van de parkeergarage.

BijlageGrootte
Kaartje Roosendaal (map24.com)197.52 KB

Sponsoren

Je hebt geen Flash geïnstalleerd, of je hebt Javascript uitgeschakeld.